آثار زوال در جامعه آمریکایی قابل مشاهده است
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با بیان اینکه آثار زوال و فرسایش در جامعه آمریکایی چه در درون و چه در بیرون قابل مشاهده است در همین رابطه افزود: ما نیاز به تربیت نسل مسلط بر علوم روز در کنار برخورداری از عمق اعتقادی و ایمانی بالا داریم.
به گزارش رویش نیوز به نقل از فارس، حجتالاسلام مصطفی رستمی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور شامگاه چهارشنبه در برنامهای که به مناسبت ایام دهه فجر در خانه انقلاب اسلامی و ولایت برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۹۶ جان بولتون در نشست منافقین در پاریس اعلام کرد که سیاست رئیس جمهور ترامپ باید این باشد که انقلاب ایران چهلمین سالگرد خود را نبیند و در واقع بولتن در حال طرح نقشه آمریکاییها در مورد ایران بود.
وی با طرح تفاوت نگاه بین رهبری انقلاب با نگاه مسؤولان آمریکائی افزود: مقام معظم رهبری در بیست و چهارم بهمن همان سال بیانیه گام دوم انقلاب را صادر کردند و رهبری با این کار محورهای چهل سال دوم انقلاب را روشن کردند.
رستمی با بیان اینکه دو لایه در بیانیه گام دوم دیده میشود اضافه کرد: لایه عمیق گام دوم انقلاب توحید است و مبنای آن بر این اساس است که انقلاب بر پایه توحید است و اگر تاریخ انقلاب اسلامی را از اول مطالعه کنیم جز توحید چیز دیگری نمیبینیم و حرکات مردم در اوایل انقلاب که منجر به پیروزی نهضت شد جز از باوری توحیدی نشات نمیگیرد.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سراسر کشور ضمن اشاره به تفاوت دیدگاه توحیدی ملت ایران با برآوردهای مادی آمریکائیها افزود: چند ماه قبل از سقوط شاه برآورد دستگاه اطلاعاتی آمریکا این بود که شاه دیگر دشمنی ندارد و کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا یک سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران را جزیره ثبات معرفی میکند.
وی با اشاره به مجموعه مقالات میشل فوکو درباره انقلاب اسلامی ایران در کتاب او تحت عنوان ایرانیها چه رویایی در سر میپرورانند به چاپ رسیده است، بیان داشت: او در این کتاب از عنصر معنویت در انقلاب اسلامی صحبت کرده و معنویت را عنصر اصلی انقلاب اسلامی معرفی میکند.
رستمی ادامه داد: فوکو دو بال معنویت را در ایران شهادت و مهدویت مطرح کرده و میگوید شهادت در نگاه ایرانیها مرگ نیست بلکه جریانی از زندگی ابدی میباشد؛ از نظر فوکو مولفه دوم در تاریخ تشیع انتظار است و وی میگوید مردم در انتظار برپایی حکومتی الهی هستند.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سراسر کشور با بیان ویژگیهای شخصیتی امام خمینی(ره) توسط میشل فوکو اظهار داشت: فوکو با کارگران اعتصابی وزارت نفت، خلبانان اعتصابی و اقشار مختلف مردم مصاحبه کرده و نقطه مشترک همه آنها اعتماد و امید به وجود رهبری الهامبخش به نام امام خمینی(ره) است؛ فوکو میگوید او ویژگیهایی دارد که تنه به افسانهها میزند؛ خلبان هواپیما شرکت هما به فوکو گفته بود که مواظب گوهر گرانبهای ما ایرانیها در پاریس باشید.
وی با بیان اینکه نقطه قوت امام(ره) در برابر حکومت تا بن دندان مسلح شاه که مورد حمایت آمریکا بود نگاه به خدا بود تاکید کرد: امام در فرمایشات خود میگویند مسؤولان بدانند که انقلاب ما نقطه شروع انقلاب جهان اسلام به رهبری حضرت حجت است، ما برنامهای را شروع کردهایم که به اینجا ختم نخواهد شد.
رستمی با تاکید بر توجه به آرمانهای انقلاب به نقل از امام خمینی اضافه کرد: مسائل اقتصادی نباید مسؤولان را از حرکت اصلی باز بدارد و دولت باید تمام سعی خود را در اداره هرچه بهتر مردم کند اما نباید از توجه به آرمانهای اصیل اسلامی و انقلابی بازداشته شود.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سراسر کشور در همین زمینه ادامه داد: رهبری می گویند اگر حرف شما پیش رفت و شما به آن نقطه تاریخی و آرمانی رسیدید زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) فراهم میشود.
وی با بیان اینکه ما بار تمام انبیا و اولیای الهی را در طول تاریخ برعهده داریم افزود: اولین حرکت سیاسی امام یک بیانیه است که در آن امام مردم را به حرکت و قیام در راه خدا یکییکی و دوتا دوتا دعوت میکنند و بنمایه این بیانیه و حرکت امام توحید است که هیچ تاثیری جز از طرف خدای متعال نیست.
رستمی با تاکید بر نقش نگاه الهی در حوادث انقلاب بیان داشت: شهید نوزده ساله دفاع مقدس میگوید ابرقدرت خداست و این نگاه است که ما را در برابر مشکلات در دفاع مقدس حفظ کرد.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سراسر کشور به حوادث اخیر کشور اشاره کرده و اظهار داشت: اتفاقات اخیر دل بعضیها را لرزاند، شما اتفاقات این صد روز را با صد روز تابستان سال ۶۰ مقایسه کنید؛ در تابستان سال ۶۰ یک رئیس جمهور و یک نخستوزیر به همراه تعدادی از وزرا شهید شدند، یک رئیسجمهور عزل شد و از کشور فرار کرد، برخی از نمایندگان مجلس شهید شدند، شهید بهشتی و اعضای حزب جمهوریاسلامی شهید شده و مقام معظم رهبری جانباز شدند و همه اینها در حالی بود که ما در آن تابستان به فتح بستان و فتوحات جبهه جنوب رسیدیم.
وی با تاکید بر نگاه توحیدی در روند انقلاب الهی عنوان کرد: نگاه توحیدی ابراهیم در مجاورت آتش را نجات داده و آتش را بر او گلستان میکند و بنیاسرائیل را از میان آب از دست سپاه فرعون نجات میدهد و اتفاقات انقلاب اسلامی از این جنس است.
رستمی با اشاره به طرح تمدنسازی اسلامی تصریح کرد: حرکت توحیدی در ساحت بیرونی خود حرکت به سمت تمدن اسلامی است و رهبری به جوانانی که قرار است مقدرات آینده کشور را به دست گیرند توصیه ایجاد تمدن اسلامی کرده و این تمدن بر اساس نفی تمدن غالب جهانی و هژمونی و قدرت ظاهری رسانهای و روانی و زوال این تمدن لیبرال اتفاق میافتد.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سراسر کشور شعار امروز روسای آمریکا را حفظ آمریکا و بازگرداندن قدرت از دست رفته این کشور عنوان کرده و افزود: زمانی رهبری در سالیان پیش از زوال تمدن آمریکایی حرف میزدند و امروز این صحبت را از زبان خود اندیشمندان و بزرگان آمریکا میشنویم.
وی با تأکید بر اینکه آثار زوال و فرسایش در جامعه آمریکایی چه در درون و چه در بیرون قابل مشاهده است بیان کرد: در سالیان قبل رهبری در دیدار با اندیشمندان تمدنی گفتند که این تمدن مادی بدون شک از بین خواهد رفت و ما باید تلاش کنیم که تمدن آینده، تمدن اسلامی باشد و بیانیه گام دوم در این راستا صادر شده است.
رستمی توصیه اصلی رهبری در بیانیه گام دوم را قبل از همه چیز امید دانسته و تأکید کرد: باور به آنکه میشود و این براساس محاسبات مادی نیست و نظام محاسبات الهی میگوید کسانی که در راه خدا مجاهدت کنند، مال خود را انفاق کنند به رستگاری اکبر خواهند رسید و پیروزی را به دست خواهند آورد.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با بیان آنکه علم و دانش بنیان تمدنسازی در بیانیه گام دوم انقلاب دانسته شده است، بیان کرد: ما باید به بازاندیشی نهادهای علم و پژوهش با تمدن اسلامی بپردازیم.
وی با طرح نیاز به بازخوانی نسبت به گذشته دانشگاه اظهار داشت: باید بپذیریم که دانشگاههای امروز ما شبیه دانشگاههای غربی هستند و هنوز موفق به تغییر ساختار دانشگاه نشدهایم.
رستمی با بیان اینکه آثار زوال و فرسایش در جامعه آمریکایی چه در درون و چه در بیرون قابل مشاهده است در همین رابطه افزود: ما نیاز به تربیت نسل مسلط بر علوم روز در کنار برخورداری از عمق اعتقادی و ایمانی بالا داریم.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور تصریح کرد: اگر ما بتوانیم در دانشگاهها آوینیها را تربیت کنیم که در عین حال که از بنمایه ایمانی بسیار قوی برخودار هستند بر مبانی علمی تخصص خود نیز تسلط داشته باشند میتوانیم ساختار دانشگاهها را به نفع الزامات تمدنی خود تغییر دهیم.
افزودن نظر