انواع کابینت مدرن آشپزخانه
به طور کل انواع مختلف کابینتها به پنج دسته تقسیم میشوند که شامل:
- کابینت ممبران
- کابینت های گلاس
- کابینت چوبی
- کابینت ام دی اف
- کابینت فلزی
در ادامه مطلب قصد داریم شما را با قیمت انواع و اقسام کابینتهای مدرن آشپزخانه آشنا کنیم و قیمت و کیفیت آنها را بررسی کنیم.
قیمت کابینت آشپزخانه ممبران: برای آگاهی از قیمت کابینت ممبران باید بسیار محتاط و با دقت باشید چرا که عوامل زیادی وجود دارند که توانایی کم و یا زیاد کردن قیمت کابینت ممبران را دارند. بنابراین اگر از این عوامل آگاه نباشید امکان دارد سودجویان از شما سو استفاده کنند و شما را فریب دهند. در حال حاضر قیمت کنونی کابینت آشپزخانه ممبران بین 3500000 الی 4500000 تومان در هر متر است.
قیمت کابینت آشپزخانه های گلاس: دقت داشته باشید که برآورد نهایی قیمت کابینت های گلاس دارای جزئیات بسیار زیادی است و نیاز دارد تا کمی برایش وقت بگذارید. اما اگر به طور تقریب قصد داشته باشید قیمت حدودی کابینت های گلاس را به ازای هر متر طول (متر طول، به معنی فاصلهای که کابینت از روی زمین دارد. با متر مربع اشتباه گرفته نشود) بدانید باید ذکر کرد که کابینت های گلاس ایرانی حداقل قیمتی که دارد 2500000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 2900000 تومان است. همچنین کابینت های گلاس خارجی حداقل قیمتی که دارد 2700000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 3300000 تومان است.
قیمت کابینت چوبی آشپزخانه: کابینت چوبی آشپزخانه جزو دسته کابینتهای کلاسیک محسوب میشود. برای اطلاع از قیمت انواع کابینت چوبی اول از همه باید بدانید که چه نوع کابینت چوبیای مد نظرتان است. همان گونه که میدانید در بازار انواع کابینت چوبی آشپزخانه موجود است به عنوان مثال کابینت تمام چوب و یا کابینت همراه با روکش چوب (و دارای مغزی ام دی اف). قاعدتا کابینتهای تمام چوب بسیار گرانتر هستند چرا که اصولا چوب متریال ارزان قیمتی نیست. همچنین لازم به ذکر است طرح و شکل و مدل کابینت چوبی و نوع چوب آن (و یا نوع روکش چوب) و رنگ کابینت چوبی را انتخاب کنید چرا که همین امر تاثیر به سزایی در قیمت کابینت چوبی دارد. بازه قیمت کابینت چوبی (تمام چوب) حداقل قیمتی که دارد 8500000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 12000000 تومان است. همچنین کابینت چوبی (از نوع روکش چوب) حداقل قیمتی که دارد 4900000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 6700000 تومان است. لازم به ذکر است که شما باید در نظر داشته باشید که این اعداد و ارقام تنها یک راهنما و یا یک دید کلی را به شما ارائه میکند.
قیمت کابینت ام دی اف آشپزخانه: کابینت ام دی اف ایرانی حداقل قیمتی که دارد 2300000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 2700000 تومان است. همچنین لازم به ذکر است که کابینت ام دی اف خارجی حداقل قیمتی که دارد 2600000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 2900000 تومان است.
قیمت کابینت فلزی آشپزخانه: این نوع از کابینت فلزی در گذشته از پرطرفدارترین کابینت در بین ایرانیان بود. ولیکن با گذشت زمان و تغییر ذائقه ایرانیان و افت کردن کیفیت کابینت فلزی، جایگاه خود را در بین انواع کابینت از دست داد. البته هنوز هم در برخی خانهها کابینت فلزی به چشم میخورد اما دیگر مانند سابق طرفدار ندارند. در حال حاضر کابینتهای فلزی مدرن که به تازگی به این عرصه پا گذاشتند سه نوع هستند که شامل:
- کابینت فلزی استیل
- کابینت فلزی با ورق سیاه (فولاد خام)
- کابینت فلزی گالوانیزه
- کابینت فلزی استیل
در ادامه قیمت دو نوع کابینت فلزی را به صورت (متر طول) به شما ارائه میکنیم.
کابینت فلزی گالوانیزه حداقل قیمتی که دارد 2100000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد 2700000 تومان است. همچنین کابینت فلزی استیل نیز حداقل قیمتی که دارد 3200000 تومان و حداکثر قیمتی که دارد4700000 تومان است.
انواع قطعات اصلی تشکیل دهنده کابینت آشپزخانه
- یونیت کابینت مدرن: یونیت یکی از مهمترین و کوچکترین اجزای تشکیل دهنده کابینت آشپزخانه است که در واقع این قطعه به شکل یک جعبه مکعبی است و دارای درب نیز هست که جهب نگه داشتن ظروف و اکسسوری و یا انواع لازم آشپزخانه مختلف از ان استفاده میشود و کاربردهای بسیار زیادی دارد. با توجه به طراحی و شکل ظاهری کابینت مد نظرتان یونیت به کار رفته در آن میتواند دارای ابعاد و اندازههای مختلف و متنوعی باشد و یا حتی درب دوقلو، درب تکی و یا در برخی موارد بدون درب باشد.
- یونیت کانتر (همان اوپن): همان طور که از نام ان پیدا است این قسمت در بخش جلوی آشپزخانه و بر روی زمین نصب میشودو باید ذکر کرد که این قسمت نقش جدا کننده فضای آشپزخانه از فضای اصلی خانه را بر عهده دارد. ابعاد و اندازه این نوع از باکس اوپن به طور تقریبی معمولا با عمق 45 الی 50 سانتی متر و همچنین با ارتفاع 90 سانتی متر است. اکثر دکوراتیوها و طراحان کابینت مدرن توجه بسیار زیادی به این بخش دارند چرا که در این بخش بسیار در معرض دید قرار گرفته و با مقداری خلاقیت و زیبایی میتواند جلوهی خاص و جذابی به منزل و مخصوصا فضای آشپزخانه دهد.
- باکس پکیج کابینت مدرن: این قسمت از کابینت به طور معمول برای پوشاندن و مخفی کردن پکیج و یا آبگرمکن مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین با توجه به اینکه امروزه در اکثر منازل پکیج و یا آبگرمکن در آشپزخانه قرار میگیرند، با نصب نمودن این یونیت شما میتوانید پکیج و یا آبگرمکن را کاور کرد و بپوشانید تا جلوهی زیباتری به فضای داخل آشپزخانه دهید.
- باکس ویترینی کابینت آشپزخانه: این نوع از باکس با توجه به شکل ظاهری که دارد میتواند بسیار در زیبایی و جذابیت دکوراسیون و دیزاین آشپزخانه تاثیر گذار باشد. محلی که باکس ویترینی به طور معمول در آن قسمت قرار میگیرد، بالای اوپن و یا در طرفین آناست.
تا اینجا با قیمتها و اجزا و قطعات انواع کابینت آشپزخانه آشنا شدید. لازم به ذکر است که شما میتوانید تمامی کابینتهای مختلفی که در قسمت بالا به شما معرفی شد را از سایت خوب سازادیزاین سفارش داده و با قیمت بسیار مناسب بهترین و با کیفیتترین کابینت مورد نظرتان را خریداری کنید.
افزودن نظر